+++ Is deze keer zonder bus +++

Concert at Sea 2017

CAS dagkaart voor zaterdag 1 juli zonder bus [inschrijving start zaterdag 1april om 12:00 uur; HvT]

Kaarten voor CAS op zaterdag 1 juli.

Dit jaar zonder de bus, dus je gaat op je eigen tijd en met je eigen vervoer. Dit doen we zodat iedereen zijn dag zelf kan indelen.

LET OP!! De kaarten worden op naam gezet. Zorg dus dat je de juiste namen invult en dat onderstaande gegevens juist in de webshop staan. Terugname is daarom ook niet meer mogelijk vanaf 15 mei:

"Om je tickets te ontvangen, moet je ze eerst personaliseren. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen:  voornaam, achternaam, emailadres, geslacht en geboortedatum."

 Je een email sturen naar activiteit@pvdow.nl voor de wachtlijst (als mensen cancellen). Lijst zal aan de hand van binnenkomst behandeld worden.

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

 

Voor meer informatie: http://www.concertatsea.nl/