Kaarten af te halen bij kassa met email PV

Theater Scheldetheater THE PLAY THAT GOES WRONG

Dé hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstickcomedy [h]

THE PLAY THAT GOES WRONG

Dé hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstickcomedy

Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung. e.a.

The Play That Goes Wrong is – sinds de verovering van West End – een gigantisch succes. Het stuk won de Best New Co­medy Award, is verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. Nu is er dan eindelijk de Nederlandse versie. In een frisse bewer­king van Owen Schumacher met een topcast bestaande uit o.a. Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung. Zij staan garant voor razendsnelle slapstick en laten je lachen tot de tranen je over de wangen rollen. We zien een winkeliers­vereniging die ter af­sluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de plan­ken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis.

Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt.  De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Één ding is zeker: The Play That Goes Wrong zorgt voor veel buikpijn. Van het lachen!

 

 

 

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/the-play-that-goes-wrong-de-hilarische-knettergekke-dikke-vette-slapstickcomedy/18-11-2017-20-00