kaarten af te halen bij kassa met email PV

Theater Scheldetheater Tina de musical

Familiemusical over het meidenblad Tina 8+ [h]

Tina de musical

Voor de hele familie 8+

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu 'Tina, de musical'! Een vrolijke familievoorstelling met doldwaze avonturen, veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Voor meiden, moeders en oma's. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa's mee. Voor ieder wat wils!

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze heeft raad nodig! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en haar vader heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma, die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Zij weet echt alles van de drie belangrijkste M's in het leven: Muziek, Mode en Mannen...  Oma stapt in het eerste beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken.

https://www.tina.nl/

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/voor-meiden-moeders-en-omas-tina-de-musical/20-01-2018-20-00