Kaarten af te halen bij kassa met email PV

Theater Scheldetheater Grimm

Een spectaculaire reis door een sprookjeswereld 8+ [h]

GRIMM, een spectaculaire reis door een sprookjeswereld

ISH en de Junior Company van het Nationale Ballet

GRIMM is een spectaculaire reis door een grimmige sprookjeswereld. Het gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Ze raken verwikkeld in spannende avonturen waarbij allerlei elementen uit de bekende sprookjesverhalen over elkaar heen denderen in een geestige parade van sprookjesfiguren. Liefde en jaloezie, vriendschap, machtswellust, intriges en de strijd tussen goed en kwaad spelen – zoals in alle sprookjes – een grote rol. In een volstrekt nieuwe bewerking maken Marco Gerris en Ernst Meisner een compilatie van 'the best of Grimm-verhalen, doorspekt met magie en eigentijdse elementen. 

GRIMM is opnieuw een spannende samenwerking van de Junior Company van het Nationale Ballet met ISH Dance Collective, na het enorme succes van Narnia. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen. Een sprankelende voorstelling voor het hele gezin (vanaf 8 jaar)! 

 www.thisisish.com

De rechten voor de voorstelling Narnia zijn niet verkregen, dat betekent dat de producent Narnia niet mag opvoeren.

Het Nationale Ballet en Ish hebben besloten deze nieuwe voorstelling te produceren in de lijn van Narnia.

 

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/narnia-de-leeuw-de-heks-en-de-kleerkast-ish-en-de-junior-company-van-het-nationale-ballet/21-04-2018-19-30