Kaarten afhalen bij kassa theater met email PV

Theater Scheldetheater Night Fever

The very best of the Bee Gees

Night Fever
The very best of the Bee Gees


De ultieme live Bee Gees Tribute show komt naar de Nederlandse theaters en concertzalen voor een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeiden the Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek. Geïnspireerd door het One Night Only reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de juaren '90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever - The very best of the Bee Gees door Europa. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel, inclusief de unieke falsetto's die de broers wereldberoemd maakten!

You should be dancing, yeah!

Wie aan the Bee Gees denkt, denkt ook aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en dancemoves. De discoklassiekers More than a woman, Stayin' Alive en Night Fever komen deze avond zeker voorbij. Maar ook de andere hits waarmee het trio wereldwijd bekend werd en de oude sound – denk aan nummers als Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody  – worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/night-fever-the-very-best-of-the-bee-gees/12-04-2019-20-00