Kaarten af te halen aan kassa theater met email PV

Theater Scheldetheater Og3ne

Sweet Harmony Tour

Op vraag van het theater is deze voorstelling open voor inschrijving! (21/12/2018)


In het seizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug naar ons theater met hun gloednieuwe Sweet Harmony Tour. Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg; een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’. 

In de decembermaand geeft OG3NE tien kerstconcerten in Scheveningen. Alle beschikbare tickets voor deze concertreeks waren snel uitverkocht. Daarom komen Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live-band terug naar de theaters! Als voorloper op hun gloednieuwe theatertournee verschijnt in september hun nieuwe album.

OG3NE is na het winnen van The Voice Of Holland (2014) en Beste Zangers (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Door deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival (2017) zet OG3NE zich ook internationaal op de kaart. De drie zussen worden overstelpt met lovende reacties uit de hele wereld over hun unieke samenzang. Ook ontvingen zij een Award voor de beste vocalen van het festival.
http://og3ne.com/

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/sweet-harmony-tour-og3ne/01-11-2019-20-00