Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

THUIS workshop koekhuisje

Knibbel knabbel knuisje, wie gaat er knabbelen aan dit huisje?

Bij een koekhuisje denk je automatisch aan het sprookje van Hans en Grietje... en de Efteling. Dit jaar gaan we niet naar de Efteling, maar je kan wel je eigen ‘koekhuisje’ van cake maken!

Alle ingrediënten en kant en klare cake huis delen om zelf je huisje te ‘bouwen’ zitten in de thuis box. Je kan naar eigen inzicht je huisje versieren en eventueel nog ander snoepgoed toevoegen.

Leef je uit, laat je fantasie de vrije loop!

Leuk voor groot en klein!

En wat het nog leuker maakt, onder de deelnemers van deze workshop wordt één Efteling Monopoly spel verloot! 

Dus, schrijf je in en maak dat lekkere knibbel knabbel knuisje huisje en stuur een foto van het resultaat vóór 1 januari 2021 naar activiteit@pvdow.nl om in aanmerking te komen voor het Efteling Monopoly spel!

***LET OP!***

De box is op te halen bij Sassies Cake Boetiek in Hulst op 17 december tussen 9.30 uur en 16.30 uur

of

kan opgestuurd worden, in dat geval dien je de keuze verzending ook in te vullen! De prijs voor verzending is voor 1 tot 4 boxen, dus slechts 1 x in te vullen. 

Als je wil laten verzenden dan moet je een ander gezinslid gebruiken om "verzending" in te vullen. Ben je alleen, dan bij verzending je eigen naam invullen en bij Introducé de naam VERZENDEN invullen. . Als je voor alle gezinsleden wil bestellen én wil laten opsturen dan moet je dat even in de OPMERKINGEN zetten. Dan verrekenen we dat apart.

***Geef duidelijk je keuze aan in de opmerkingen en mocht je de verzendfunctie gebruiken vergeet dit dan niet in te vullen!***

 

Natuurlijk vinden wij het ook leuk als je je creatie deelt via de facebookpagina.

Veel bouw-, plak- en smulplezier!

Deelnemen kan met gezinsleden of 1 introducé

 

Voor meer informatie: