Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Bouwpakket Pendulum klok

Dit is toch véél leuker dan een gewone klok in jouw woonkamer?

 

De allereerste Pendulum Klok is uitgevonden in 1656. De slinger van de Pendulum Klok zorgt ervoor dat dit de nauwkeurigste tijdwaarneming ter wereld was.

In de 18e en 19e eeuw werd de Pendulum Klok gebruikt in huizen, fabrieken, kantoren en spoorwegstations als primaire tijdnormen voor het plannen van het dagelijks leven. Doordat de klok een grotere nauwkeurigheid had, werd het snellere levenstempo voor de Industriële Revolutie mogelijk gemaakt.

Belangrijk: de klok tikt niet oneindig. Dit kan immers onmogelijk met een metalen veer, die de basis vormt van de Pendulum Klok. Hou hier alsjeblieft rekening mee.

 

LET OP!

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd.

Je ontvangt verschillende mails van de leverancier BuilDIY met onder andere track&trace code en handleiding in het Nederlands. In het pakket zit een Engelstalige handleiding.

Inschrijven met 1 gezinslid of 1 introducé. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

Je mag maximum 2 pakketten bestellen uit de gehele selectie

We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: https://youtu.be/YE2HbuXjk78