Ticket halve dag cruisen e-Golfkar incl verrassingsdiner bij strandpaviljoen van Houten

vertrek vanaf verhuurpunt Breskens

Ga er samen op uit en geniet van een toffe belevenis in de buitenlucht! Cruise langs de Zeeuws-Vlaamse kust, ontdek kronkelige polderweggetjes en pittoreske dorpjes op een duurzaam en eigentijds vervoermiddel. Voor een onvergetelijk dagje uit met familie of 1 introducé. 

In de elektrische Golfkar kun je met maximaal 4 personen genieten van het mooie landschap!

Je koopt 1 ticket voor 1 golfkar en 1 diner, er zijn losse dinertickets te verkrijgen in de webshop van de PV voor de overige passagiers. 

De onontdekte paden van Zeeuws-Vlaanderen verkennen met de wind door je haren en afsluiten met een heerlijk verrassingsdiner bij strandpaviljoen Van Houten. Let op, drank (exclusief welkomstdrankje) is niet inbegrepen in het arrangement en dien je ter plekke te betalen aan het strandpaviljoen van Houten. Let goed op!! Ticket inwisselen voor 1 juli 2022

De inschrijvings voorwaarden:

Huren is mogelijk vanaf 18 jaar met een auto- of motorrijbewijs. Het rijbewijs moet getoond worden bij de start dus neem dat mee als je gaat cruisen. Ten overvloede, eventuele boetes zijn voor eigen rekening en niet voor de PV!!

Na je inschrijving mag je, na de bevestiging van de PV Eventcoordinator (binnen 96 uur), kontakt opnemen met de verhuurder en de gewenste tijd en dag afspreken. Alles is uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

 

Voor meer informatie: