Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

THUIS workshop macramé kerstboom

Met dit DIY pakket kan je thuis een mooie macramé kerstboom knopen.

 

Een leuke bezigheid om de herfstdagen of -avonden mee te vullen en een mooie wanddecoratie voor de komende kerstdagen te maken.

De kerstboom wandhanger van ongeveer 40 x 50 cm bestaat uit 21 uitgekamde blaadjes, eenvoudig te knopen, ook voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar (het afwerken met de lijm is aan te raden door een volwassene te doen). Het voorbeeld is gemaakt van de kleur golden donker groen.

Het pakket bevat alle benodigdheden om kennis te maken met macramé, inclusief een macramé borstel.

BELANGRIJK: kies via deze LINK de kleur die je wil en noteer de kleur van je keuze in het opmerkingen vakje tijdens je inschrijving! (bijvoorbeeld: Hearts single twist 3 mm golden donkergroen)

Wat heb je verder nog nodig:

* Lijmpistool/textiellijm

* Schaar 

 

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

Inschrijven met gezinsleden of 1 introducé.

We doen 2 keer een tussentijdse bestelling, zodat je snel aan de slag kan. We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: