Algemene voorwaarden

Risico bij evenementen

  • Deelname aan activiteiten is altijd op eigen risico,
  • Busreizen zijn verzekerd door de busmaatschappij.
  • De PV kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurtenissen tijdens een evenement,
  • Minderjarige kinderen dienen altijd vergezeld te zijn door een volwassene, tenzij anders overeengekomen,
  • De PV behoudt zich het recht voor, om zonder opgaaf van redenen een evenement uit te stellen of te cancellen. In dit geval zal normale restitutie van betaalde bedragen plaats vinden.

Inschrijving
Evenementen zijn open voor inschrijvingen voor het PV lid + gezinsleden. Zorg daarvoor dat je account up to date is met alle gezinsleden & de juiste geboortedata. Mocht dit niet kloppen of gedeeltelijk missen, kan je mailen naar info@dowpv.nl. Voor evenementen waar een introducee mee mag staat dit aangegeven in de webshop. LET OP: je mag dan je gezin meenemen ÓF 1 gezinslid + 1 introducee. Mocht de inschrijving incorrect zijn gemaakt dan behoudt de evenement coördinator het recht om de inschrijving aan te passen.

Deelname dient te gebeuren door de personen zoals vermeldt in de inschrijving van de webshop. Afwijkingen onder voorwaarden als hieronder beschreven, dienen tijdig per e-mail te worden gemeld aan de PV coördinator van het desbetreffende evenement.

Herhaaldelijk overtreding van deze regels kan leiden tot (tijdelijke) blokkering van het account.

Annuleringsvoorwaarden
Informeer altijd de evenement coördinator bij uitval zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het controleren aan de start van het evenement & meedenken voor een oplossing.

Voor bepaalde evenementen worden van tevoren tickets ingekocht, waar wij geen restitutie op krijgen. Indien er voor welke reden dan ook geannuleerd moet worden, kunnen wij in bepaalde gevallen geen restitutie geven

Als PV kopen wij van tevoren vaak de tickets voor evenementen in, indien het lid niet meer kan gaan is er een kans dat we géén restitutie geven, aangezien de kosten voor het lid al gemaakt is en wij dit ook niet terug kunnen vragen van het bedrijf/evenement.