Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

THUIS Pubquiz

De leukste pubquiz voor thuis!!

 **update: helaas niet mogelijk om naar België te bezorgen, alleen Zeeland***

Op vrijdag 11 december om 20:00 uur presenteert Slot Oostende een super leuke quiz. Dat wordt spannend en natuurlijk lachen, gieren, brullen met je eigen gezin of je collega's in je eigen huiskamer. We hebben hele leuke vragen in verschillende categorieën, zodat het voor iedereen leuk is om mee te spelen en mogelijk om te winnen. Met foto’s, filmpjes, muziek en natuurlijk leuke prijzen!

Geef nu je team op met minimaal 2 personen, en maximaal 4 in 1 groep. Het is de bedoeling dat 1 iemand het volledige team inschrijft, dus 1 aanmelding per volledige team.

Let op: geef in de opmerking aan wat je team naam is en welke drankjes je graag wilt. Controleer ook het adres in je profiel, de pakketten worden bezorgd op de adressen die zijn opgegeven.

** I.v.m. de huidige corona maatregelen kan je maximaal met 2 personen buiten je eigen huishouden inschrijven. Tijdens de quiz is het de bedoeling dat iedereen in 1 ruimte is om mee te doen, je kan niet met verschillende teamleden in verschillende ruimtes zijn aangezien 1 iemand kan inloggen namens jou team om antwoorden in te vullen. **

Wat krijg je hier dan voor?

DE allerleukste quiz, met muziek, filmpjes en tussendoor entertainment van de leukste quizmasters
Keuze per persoon:

- 3 bieren (Blonde Jacoba, Gouden Gans en Doppelbock)
- óf 3 wijntjes ( Droog wit, rood en rose)
- óf 3 huisgemaakte icetea’s

Daarbij krijgen jullie een uitgebreide schaal met overheerlijke tapas, genieten tijdens de quiz
(diverse soorten kaas, worst, geitenkaastwister, broodrolletje met parmaham, broodrolletje met gerookte zalm, carpacciobonbon, tomaat mozarellaspies en garnalenspies)

De pakketten met hapjes & drankjes worden thuis bezorgd op de dag zelf tussen 3 & 5 uur 's middags! Je hoeft alleen maar in te loggen om 8 uur en dan gaan we gezellig van start.

 

 

Voor meer informatie: