Festival De Ballade - Hoek - 7/8/9 juli 2017 - combi ticket

Combi ticket voor vrijdag - zaterdag - zondag, inschrijving sluit zondag 2 juli 23:59

NIEUW ! Een optreden van de lokale helden De Lamaketta's, dat wil je niet missen !

Via de PV hebben we een combi-kaart in de aanbieding zodat je ook alle andere acts mee kunt beleven. Kijk voor het volledige programma en de exacte tijden op de website van De Ballade 

Schrijf je snel in !

Het is weeral elf jaar geleden dat de Lamaketta's stopten met optreden, maar bij veel Zeeuwen hebben ze nog altijd een plaatsje in het hart. Ze traden op van Sas van Gent tot Leeuwarden en van Oostburg tot Nijmegen, ze bestegen de Mega Top 100 en schoven aan bij 3FM en dat allemaal in het dialect voor hun streek. Kapitein Rooijbosch, Joehoe, Zeeuws Meisje, het zijn liedjes die menigeen nog makkelijk mee kan zingen. Wie een optreden van ze zag was vaak meteen verkocht, want hun live-optredens, die waren berucht. De combinatie van vaak hilarische teksten met muziek van topmuzikanten bleek een gouden formule. Vooral hun eigen concerten, de Ballades aan de Schelde waren legendarisch.

Nu, na elf jaar bespringen ze weer een keer het podium voor een reünieconcert en dus is er een nieuwe Ballade. Dat is maar meteen een festivalweekend met vele acts en bands geworden. Met als hoogtepunten de komst van Rowwen Hèze op vrijdagvond, op zaterdagavond de Lamaketta's met daaraan voorafgaand hun muzikale zielsverwant Danny Vera en op zondagmiddag gaan de poorten open voor die andere kunstvorm die zo nauw aan de Lamaketta's verbonden is: theater. En dan wel theater om je eens goed te amuseren, want daar draait het dit weekend om: dat iedereen zich goed kan amuseren. Veel plezier op Festival de Ballade.

 

 

 

Voor meer informatie: www.festivaldeballade.nl