Kaarten afhalen bij kassa theater met email PV

Theater Schouwburg Middelburg Scapino Ballet

Pas de deux

Scapino Ballet Rotterdam
Pas de deux


Na een succesvolle tour, lovende reacties én een nominatie voor een dans Oscar is Pas de Deux terug in het theater. In de choreografie van Ed Wubbe is de live pianomuziek van Michiel Borstlap de motor voor de dans. Pas de Deux is een pure dans en muziekervaring, een dansconcert waarin twee werelden samenkomen.

De wereld van Michiel Borstlap is kristalhelder, imposant door haar eenvoud en harmonie. De wereld van Wubbe is expressief, ontregelend en dynamisch. Het samenspel én de confrontatie tussen dans en muziek levert een fascinerende voorstelling op.

Het ene moment lichtvoetig en sereen, het andere moment gepassioneerd en opwindend. Het warme pianospel van Borstlap krijgt een diepere betekenis door de dans, die verder geen verhaal nodig heeft.

Michiel Borstlap is een van de belangrijkste Nederlandse pianisten met concerten wereldwijd. Hij treedt o.a. op met Lavinia Meijer en Ludovico Einaudi. Ed Wubbe weet met zijn avontuurlijke producties een groot publiek te raken. Beiden hebben één ding gemeen hebben. Vanuit het hart creëren zij pure magie.

Danseres Jozefien Debaillie werd voor haar rol in Pas de Deux genomineerd voor de Zwaan, de Oscar van de Nederlandse dans: “Haast onmerkbaar brandt zij een spoor naar je netvlies en je hart”.
www.scapinoballet.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/scapino-ballet-rotterdam-pas-de-deux/19-03-2019-20-00