Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Zelfbierbrouwen Workshop (2)

Workshop Zelfbierbrouwen.

Wat doen we tijdens de workshop.
De deelnemers krijgen eerst geserveerd bier wat net uit het brouw vat is gekomen en is dan wel bier met alcohol maar is bier in de eerste fase , daar na krijgen de deelnemers een Home made Pils geserveerd zo dat ze het verschil kunnen proeven.
En dan gaan we beginnen we vertellen eerst over de geschiedenis van bier en welke grondstoffen je daar voor nodig heb en daar voor hebben we de grondstoffen ook mee genomen.
Maar ook vertellen over de geschiedenis van de verschillende soorten bier en daar voor hebben we dan ook voor de deelnemers drie verschillende soorten Home made speciaal bier mee genomen , een Super Bock, een Triple en een Blonde uiteraard alle drie Home made, en dan houden we even pauze en na de pauze gaan we aan de slag we hebben dan ook de microbrouwerij mee genomen en we gaan een recept brouwen en op deze manier kunnen ze ervaren hoe het brouwen er aan toe gaat, dit brouw vat blijf staan en na twee weken kunnen de deelnemers terug komen en kunnen ze ongeveer 20 liter Home made bier aftappen en meenemen naar huis.
Alles wat vertellen doen we op een leuke manier.
Bij de prijs is dus in begrepen onbeperkt Home made Pils , drie soorten Home made special bier, en onder de deelnemers te verdelen 20 liter bier.

 

Voor meer informatie: http://www.zelfbierbrouwen.com/workshop.php