Tickets af te halen bij kassa theater met email PV

Theater Scheldetheater Pijnstillers [12+]

Naar het boek van Carry Slee

Pijnstillers
Feest het leven zolang het duurt
Naar het boek van Carry Slee

Bij deze voorstelling is 1 introducé in plaats van gezinsleden toegestaan


De  musical gaat over Casper. Hij is opgevoed door zijn moeder en heeft zijn vader nog nooit gezien. Op een kwade dag krijgt zijn moeder het bericht dat ze kanker heeft en dat ze uitbehandeld is. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge Casper helemaal op z’n kop. En er was al zoveel aan de hand! Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten, dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. Maar Casper zelf heeft weer vlinders voor het meisje, die net zo van muziek houdt als hij.

Na Afblijven, Spijt en Razend maakt Homemade Productions opnieuw een opwindende musical over moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste thema: afscheid. Maar vooral over de eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt!
www.Homemadeproductions.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/pijnstillers-feest-het-leven-zolang-het-duurt-12/08-11-2019-20-00