Chantal's pyjama party

De pyjamafeestjes uit het TV-programma worden werkelijkheid! En jij kan erbij zijn...
Verwacht het onverwachte met optredens van Lil’Kleine, Maan, Famke Louise, Victor Mids, Glennis Grace, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Corry Konings & Peter Jan Rens!

Een onvergetelijke avond lachen, zingen, dansen en onverwachte wendingen!
De leukste slaapgasten uit het programma zetten samen met Chantal, co-host Tijl Beckand en een zaal vol feestende mensen de Ziggo Dome op z’n kop!

Chantal Janzen: “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen! Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren. Chantals Pyjama Party zit net zoals het programma vol met humor en plezier. Trek je mooiste party pyjama aan trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw als introducé en feest mee!”

BELANGRIJKE INFORMATIE:

De bus maakt zowel op de heenweg als de terugweg 2 stops.

Om 17.00 uur vertrekt de bus vanaf de Vliegende Vaart in Terneuzen, vanuit daar rijden we naar het Tolplein in Borsele en daarna naar de pool plaats in Kapelle. Hierna vervolgen we onze weg naar Ziggodome in Amsterdam, waar de show zal beginnen om 20.00 uur. De Dow PV heeft zitplaatsen weten te bemachtigen voor deze show. De verwachting is dat de show duurt tot ongeveer 22.30 uur. Om 23.00 uur vertrekt de bus weer terug richting Terneuzen met een tussenstop in Kapelle en Borsele.

en het ALLER ALLER BELANGRIJKSTE..........VERGEET JE PYJAMA NIET!

 

Voor meer informatie: https://www.chantalspyjamaparty.nl/