Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Chocolade Week Antwerpen

Chocolade proeverij route door Antwerpen (EIGEN VERVOER!)

Chocolade Week Antwerpen

VOL = VOL

 

De Chocolade Week is heel populair en intussen een vaste waarde in het Antwerpse. Een proeverijroute voor iedereen die van chocolade houdt en die individueel of in groep te doen is. 

In 2020 loopt de chocolade week van vrijdag 6 maart tot en met zondag 15 maart 2020.

Je bent vrij om één van deze dagen op eigen initiatief de chocolade week te bezoeken.

 

Om deel te nemen heb je de chocoladepas nodig. 

De chocoladepas bevat 10 coupons waarmee je bij de chocolatiers tijdens de chocolade week van lekkers kunt genieten. Dat gebeurt tegen afgifte van een of twee coupons uit de chocoladepas.

De chocolade, koffie, ijs of ander lekkers dat je voor de bonnetjes krijgt, hebben een waarde die ruim hoger is dan de bonnetjes van de chocoladepas. Behalve als het anders vermeld wordt in de brochure, kan je maximaal 2 coupons per chocoladepas bij eenzelfde winkelier verbruiken. Het is normaal niet voorzien dat men de producten in de winkel nuttigt.

Bij de chocoladepas ontvang je ook de brochure met informatie over de deelnemende handelszaken met daarbij een inkomkaart (ter waarde van 7 euro) voor de tentoonstelling “Antwerpse Handjes”.

 

LET OP!

Je bezoekt de Chocolade Week op eigen initiatief met eigen vervoer,

tussen 6 en 15 maart 2020!

De chocoladepas(sen) worden per post verstuurd, inclusief een brochure, kijk daarom nog eens extra goed je adresgegevens na!

 

voorbeeld van de chocoladepas van 2019:

Inschrijven met gezinsleden OF 1 introducé

 

Voor meer informatie:

Download PDF