Tickets in de bus!

Jungle Book Light Festival Antwerpen

inclusief bus

 

Wandel tijdens het Jungle Book Light Festival door het meeslepende avontuur van Mowgli, Bagheera, Baloo en hun vrienden. Een lichtverhaal over vriendschap, moed en avontuur. De jungle en haar bekende bewoners nodigen je uit. Kom hen bewonderen in de vijfde editie van het bekende lichtfestival in ZOO Antwerpen. (Van de makers van China Light ZOO!)

We hebben tickets voor het tijdslot tussen 19 en 20.30 uur. Het tijdslot bepaalt wanneer je je bezoek aan het Jungle Book Light Festival start.

Omdat het in dezelfde periode ook Winter in Antwerpen is, voorzien we het vertrek om 13.30 uur vanuit Terneuzen, zo ben je vrij om ook de kerstmarkt te bezoeken en van de kerstsfeer te genieten, een hapje te eten, een winters terrasje te doen of misschien wel even te schaatsen… en kan je tussen 19 en 20.30 uur binnen bij de Antwerpse Zoo om het Jungle Book Light Festival te bezoeken, 1,5 tot 2 uur heb je wel nodig om van het mooie licht spektakel te genieten. Om 21.30 uur vertrekt de bus terug naar Terneuzen en sluit Jungle Book Light Festival de deuren.

 

Kind 0 tem 2 jaar enkel bus, 6 euro 

Inschrijven met gezinsleden of 1 introducé

 

Voor meer informatie:

Download PDF