Tickets af te halen bij kassa theater met email PV

Theater Schouwburg Middelburg Sesamstraat live [2+]

Een wereld vol fantasie

Sesamstraat Live!
Een wereld vol fantasie

Uitgestelde voorstelling van 18/04/2020

 


max. 100 kaarten - vrije zit
Je kunt weer naar het theater met de kinderen!  We hebben er alles gedaan om je bezoek  veilig en prettig te maken en volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. De tickets kunnen alleen online gekocht worden (max. 100).

Het is feest in de bekendste straat van Nederland, want Sesamstraat bestaat 50 jaar. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!

Het verhaal
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open.  Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

In verband met de COVID-19-maatregelen zal de meet & greet met de Sesamstraatvriendjes helaas niet plaatsvinden.

Kom verkleed!
Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

www.vanhoorne.com/theater/sesamstraat-live-1
Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/sesamstraat-live-een-wereld-vol-fantasie-2-3330/11-07-2020-11-30