Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Workshop Bolusbakken

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de workshop deelt de bakker zijn geheimen met ons en leren we de fijne kneepjes voor het maken van de perfecte Zeeuwse Bolus!

Na een korte kennismaking onder het genot van een welkomstdrankje krijg je eerst een rondleiding door de bakkerij.

Hierna worden de schorten uitgedeeld en gaan we aan de slag!

Aan het eind van de workshop ben je volleerd Bolusbakker en kun je jezelf gebakken bolussen thuis laten proeven!

Op deze avond wordt er naast 8 bolussen ook nog eens iets gemaakt van het seizoen. Ook dit mag mee naar huis genomen worden.

Bij deze workshop mag je in plaats van een gezinslid ook een introducé meenemen.

Indien er grote belangstelling is voor deze workshop organiseren we nog één workshop aangezien er bij bakker Dees maximaal plaats is voor 40 personen per workshop.

Een leuk feitje: In 2013 won bakker Dees de bolustrofee voor de beste Zeeuwse bolus. De jury noemde de winnende bolussen ‘bijzonder smakelijk en van een constante, hoge kwaliteit’.

 

 

Voor meer informatie: