Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Workshop kinderen thuis mozaieken

Beste Kinderen,

Door het corona virus kunnen we geen activiteiten organiseren nu, behalve als je het thuis kunt doen.

We zijn druk bezig leuke dingen te verzinnen en dit is de eerste:

Je kunt een pakket bestellen om zelf thuis iets moois te mozaïeken. Je kunt de inhoud van het pakket vinden op de weblink 

Als je er een mdf plaat bij wil bestellen kan dat door pakket met pdf plaat te bestellen zie voor de platen: losse mdf platen. Geef in Opmerkingen aan welke plaat je wil.

Het pakket wordt rechtstreeks naar je huisadres gestuurd dus zorg dat je goede adres bij je profiel staat. Je e-mail adres zal ook doorgegeven worden, dan houdt de winkel je op de hoogte van de verzending.

We willen wel graag dat je foto’s neemt als je bezig bent en die deelt met ons: dat kan op de Facebook pagina van de PV of door ze op te sturen naar prijksen@pvdow.nl

Wanneer de PV weer open is hopen we een tentoonstelling te kunnen houden in het PV gebouw, dus het zou leuk zijn als je daar dan ook aan mee doet.

Je kunt voorbeelden onder andere downloaden op https://www.mozaiekpakket.nl/downloads/ of zelf iets leuks bedenken.

LET OP: Je kunt van de verschillende pakketten in de webwinkel maar één per gezinslid bestellen of in plaats van gezinsleden 1 introducé. Mocht je meer bestellen wordt de laatste bestelling geannuleerd en het bedrag min admin kosten teruggestort.

                

 

 

Voor meer informatie: https://www.mozaiekpakket.nl/mozaiek-knutselset-vario.html

Download PDF