Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

workshop thuis mozaieken schalen

Beste PV leden,

Omdat we momenteel geen activiteiten kunnen organiseren buitenshuis, gaan we een aantal activiteiten aanbieden voor thuis.

De eerste activiteit is een Do It Yourself pakket om een mooi mozaïek te maken. We hebben het aanbod op de site van de leverancier opgedeeld in twee groepen:

Groep 1               pakket tot en met €25 bestellen onder de activiteit DIENBLADEN

Groep 2               pakketten boven de €25 bestellen onder deze activiteit 

LET OP: Je kunt van de verschillende pakketten in de webwinkel maar één per gezinslid bestellen of in plaats van gezinsleden 1 introducé. Mocht je meer bestellen wordt de laatste bestelling geannuleerd en het bedrag min admin kosten teruggestort.

Je kunt op de website van de leverancier pakketten uitzoeken (dus 1 per gezinslid totaal):

https://www.mozaiekpakket.nl/volwassenen/alle-pakketten-voor-volwassenen/

Bij de opmerkingen zet je dan het artikelnummer van het pakket, zie voorbeeld. Als er bij staat dat je een tang nodig hebt kun je deze bestellen (is voor sommigen nodig) door in de webwinkel het pakket mèt tang te bestellen

We willen wel graag dat je foto’s neemt als je bezig bent en die deelt met ons: dat kan op de Facebook pagina van de PV of door ze op te sturen naar prijksen@pvdow.nl

 

Wanneer de PV weer open is hopen we een tentoonstelling te kunnen houden in het PV gebouw, dus het zou leuk zijn als je daar dan ook aan mee doet.

Veel plezier!

 

 

Voor meer informatie:

Download PDF