Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

BBQ Workshop

Editie 2

Wil jij onder het genot van een lokaal speciaalbiertje meer weten over het werken met een Kamado? Heb je een Kamado gekocht of ben je nog aan het twijfelen of je er één zal kopen?

Vraag jij je af wat een Kamado precies is en wat je er allemaal mee kunt? Tijdens deze workshop nemen we je mee naar de basis. In een relaxte sfeer gaan we samen aan de slag en krijg je uitleg over het bereiden van verschillende soorten vlees. Daarna mag jij zelf aan de slag en ga je zelf een 5-gangen menu klaar maken, uiteraard geheel op de Kamado. Zelfs het dessert komt van de barbecue. 

Lijkt jou dit leuk? Schrijf je dan nu in voor de Kamado Basics workshop en leer hier de begin perikelen van het werken met een kamado. De drankjes zijn tijdens deze avondvullende workshop volledig inclusief (bier/wijn/fris).

*De richtlijnen van het RIVM worden tijdens deze avond uiteraard in acht genomen. Een dag voor de workshop zal iedereen per mail worden gevraagd om een self-assessment in te vullen, dus houd je email in de gaten. Voor iedereen geldt; blijf thuis bij klachten.

 

Voor meer informatie: