Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

THUIS workshop zeep maken

DIY zeep pakket

DIY Citrus zeep pakket (VOL=VOL!)

Update: 09/02/21 voormiddag eerste bestelling verstuurd naar leverancier. Bij genoeg inschrijvingen volgt er een 2de tussentijdse bestelling.


In tijden waarin we onze handen stuk wassen, is een extra stuk zeep welkom in elke keuken of badkamer!

 

Altijd het zelf zeep maken al eens uit willen proberen?

Alles wat je nodig hebt zit in dit pakket en via een QR code in het pakket kan een gedetailleerde handleiding gedownload worden die stap voor stap uitlegt hoe je te werk moet gaan!

In dit pakket zit citrus geur, calendula bloem, gele kleurstof, alcoholspray voor het weghalen van bubbels, een grote roze zeepmal en 1 KG transparante gietzeep. Hiermee kunnen sowieso 10 grote zeepjes gemaakt worden! 

De gietzeep is volledig natuurlijk. De zeep is op plantaardige basis, bevat geen parabenen, is dierenproef vrij, 

 

Let op! Om verwarring te voorkomen:

De DIY guide is online en is te downloaden via een QR code die in de doos zit.

Mocht het niet lukken met de QR code kunt u hem ook altijd per mail ontvangen.

De zeepmal is van siliconen en is in een rechthoekige vorm, hij heeft 6 vakjes. De mal kan overigens ook voor cakejes in de oven worden gebruikt, wel eerst even goed afwassen ;)
 

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Je ontvangt een mail van DHL met track&trace code zodra het pakket verzonden wordt.

Inschrijven met 1 gezinslid of 1 introducé. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: