Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Bouwpakket Assepoester koets

Bouw jouw eigen koets uit de film Assepoester na! Leef jezelf helemaal in in de wondere wereld van de iconische animatiefilm van Walt Disney. Even helemaal terug in de tijd, naar die oude Disney-tijden. 

 

Jij bouwt je eigen koets - wat zo veel leuker is dan een kant-en-klaar model kopen! Jij ervaart zelf het plezier van het bouwen en kunt trots zijn op wat je hebt gebouwd. 

Complexe aandacht voor detail - van de wielen tot de koets, hebben wij ervoor gezorgd dat het uiteindelijke model net echt lijkt! Elk stukje is nauwkeurig met een laser gesneden voor het beste resultaat!

Gegarandeerd uren plezier - het vanaf het begin samenstellen van jouw eigen koets is een geweldig tijdverdrijf voor iedereen! Ontsnap even aan de realiteit met jouw eigen gemaakte koets.

 

LET OP!

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd.

Je ontvangt verschillende mails van de leverancier BuilDIY met onder andere track&trace code en handleiding in het Nederlands. In het pakket zit een Engelstalige handleiding.

Inschrijven met 1 gezinslid of 1 introducé. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

Je mag maximum 2 pakketten bestellen uit de gehele selectie

We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: