Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Bouwpakket Stoomtrein

Bouw een mechanisch wonder na uit de 19e eeuw: jouw eigen stoomtrein
Word ingenieur van een van de eerste industriële treinen ooit gemaakt.

De reconstructie van deze fantastische uitvinding bestaat uit maar liefst 349 (!) stukjes. 

 

Metalen veer - wind hem op en ervaar de schoonheid van de cylinder en de zuiger die in perfecte harmonie samenwerken terwijl jouw stoomtrein voort beweegt.

Industriële kracht - omarm de klassieke industriële kracht van deze locomotief trein en bouw nu jouw eigen model na met een look uit de 19e eeuw. 

Reis door de tijd - laat je gedachten de vrije loop en gun jezelf een tripje naar de tijd dat de eerste treinen werden gebouwd. Ervaar het complexe proces wat de bedenkers van deze machines hebben doorlopen en leer ze begrijpen! Neem je tijd en stukje voor stukje zul je merken dat het alle kleine stukjes samen een prachtig grote machine vormen.

 

LET OP!

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd.

Je ontvangt verschillende mails van de leverancier BuilDIY met onder andere track&trace code en handleiding in het Nederlands. In het pakket zit een Engelstalige handleiding.

Inschrijven met 1 gezinslid of 1 introducé. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

Je mag maximum 2 pakketten bestellen uit de gehele selectie

We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: https://youtu.be/nC2QuZnPzPg