Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Bouwpakket Schatkist

Ontdek hoe een schatkist met nummerslot écht werkt, door er zelf een te bouwen!

 

Kruip in de huid van een detective of schatzoeker. Ben jij in staat de code te kraken? Om te leren hoe, waarom niet beginnen met het bouwen ervan? Bouw je eigen schatkist! Ga op onderzoek en ontdek hoe een met nummers gesloten slot werkt door die van jou te bouwen.

Jij bouw je eigen schatkist - leer hoe een mechanisch nummerslot jouw waardevolle spullen veilig houdt, net zoals een echte kluis. Neem een kijkje achter de schermen en begrijp het van binnen uit. 

Leer een nummerslot te kraken - draai de grote knop net zoals die van een bank in een film. Draai het door elkaar om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang heeft dan jij! 

Bevat een verborgen opslagplek - verberg jouw meest waardevolle bezit in een afgesloten stuk van de kluis, die alleen geopend kan worden met de juiste sleutel! 

 

LET OP!

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd.

Je ontvangt verschillende mails van de leverancier BuilDIY met onder andere track&trace code en handleiding in het Nederlands. In het pakket zit een Engelstalige handleiding.

Inschrijven met 1 gezinslid of 1 introducé. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

Je mag maximum 2 pakketten bestellen uit de gehele selectie

We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: