Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Bouwpakket Vitascope

Maak een reis in de geschiedenis naar de tijd waar films net waren uitgevonden en werden afgespeeld in zwart-wit met jouw eigen Vitascope model!
Net zoals in de jaren 1890, heeft dit projector model van 183 stukjes een filmische lamp die een korte film oplicht zodra je aan het handwiel draait.

Bouw een van de eerste film projectoren ontworpen in 1890 - dit is de eerste uitvinding van een filmprojector wat aan de grondslag ligt van de moderne film die wij hedendaags kennen.

Inclusief een korte film van Chaplin's klassieke 'Modern Times' - zodra jij jouw Vitascope projector in elkaar hebt gezet, kun je eenvoudig jouw film laden, beginnen met projecteren en genieten van dit stukje klassieke film.

 

LET OP!

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd.

Je ontvangt verschillende mails van de leverancier BuilDIY met onder andere track&trace code en handleiding in het Nederlands. In het pakket zit een Engelstalige handleiding.

Inschrijven met 1 gezinslid of 1 introducé. Mocht je een introducé invullen komt ook het pakket voor je introducé op jouw thuisadres.

Je mag maximum 2 pakketten bestellen uit de gehele selectie

We zouden het leuk vinden als je een foto van het resultaat deelt via de PV Dow facebookpagina of een foto stuurt naar activiteit@pvdow.nl

 

Voor meer informatie: