Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

THUIS Pubquiz

De leukste pubquiz voor thuis!!

Na 2 eerdere geslaagde edities, hebben we besloten dit nogmaals te organiseren met Slot Oostende! Graag heel goed de instructies doorlezen over wat er moet worden ingevuld bij de opmerkingen!

Op vrijdag 16 april om 19:00 uur presenteert Slot Oostende een super leuke quiz. Dat wordt spannend en natuurlijk lachen, gieren, brullen met je eigen gezin of je collega's in je eigen huiskamer. We hebben hele leuke vragen in verschillende categorieën, zodat het voor iedereen leuk is om mee te spelen en mogelijk om te winnen. Met foto’s, filmpjes, muziek en natuurlijk leuke prijzen!

Geef nu je team op met minimaal 2 personen, en maximaal 4 in 1 groep. Het is de bedoeling dat 1 iemand het volledige team inschrijft, dus 1 aanmelding per volledige team.

Wat krijg je hier dan voor? DE allerleukste quiz, met muziek, filmpjes en tussendoor entertainment van de leukste quizmasters. Keuze per persoon:

- 3 bieren (Blonde Jacoba, Gouden Gans en Doppelbock)
- óf 3 wijntjes ( Droog wit, rood en rose)
- óf 3 huisgemaakte icetea’s

Daarbij krijgen jullie een uitgebreide schaal met overheerlijke tapas, genieten tijdens de quiz!

De pakketten met hapjes & drankjes worden thuis bezorgd op de dag zelf tussen 2 & 5 uur 's middags! Je hoeft alleen maar in te loggen om 7 uur en dan gaan we gezellig van start.

** In verband met de aangepaste avondklok die vanaf 10 uur in zal gaan, begint de pubquiz al om 7 uur en duurt totongeveer half 10. Zo kan er nog een introducee worden uitgenodigd! In verband met de huidige maatregelen kan er nu maar 1 introducee worden ingeschreven, in plaats van 2 zoals voorheen. **

Let op: geef in de opmerkingen je teamnaam + drankkeuze door. Controleer ook het adres in je profiel, de pakketten worden bezorgd op de adressen die zijn opgegeven.

Het is niet mogelijk in België te bezorgen.

 

Voor meer informatie: