Knoppunt Workshop Kussen (tunisch haken)

Dit stoere gehaakte kussen is eenvoudig te maken, maar door het gebruik van de 2 verschillende kleuren geeft het een ontzettend mooi effect! De afmeting van het kussen is 40x40 cm. Het kussen wordt gemaakt van Bobbiny garen met 100% gerecycled katoen, supersterk en slijtvast en is beschikbaar in de volgende kleuren pallet keuze:

BRUIN GRIJS GROEN ZWART BLAUW

In het pakket zit het garen, het patroon, de tunische haaknaald, het label en het binnen kussen.

 

Geef bij opmerkingen de kleur(en) op die u graag zou willen ontvangen. U mag ook (na de bestelling) zelf bij Knoppunt, Axelsestraat 122, 4537AP Terneuzen, de kleur(en) uitzoeken en het pakket gelijk ophalen, geef dit dan aan bij de opmerkingen. 

Bij het kiezen van de kleuren (m.b.t. alle pakketten) kan het voorkomen dat de gewenste kleur er op dat moment niet is, het is momenteel voor sommige kleuren niet mogelijk deze bij te bestellen omdat de fabrikant deze ook niet op voorraad heeft.

Bij de workshops van Knoppunt mag u nog een gezinslid OF een introducee inschrijven.

U mag maximaal 3 pakketten bestellen uit het gehele creatieve haken. breien, bakken knoppunt workshop selectie, dit aanbod geldt eenmalig. Dus max 3 pakketten voor uzelf of introducee bestellen, maar niet 6 verschillende alleen voor uzelf. 

Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Je ontvangt een email met de GLS/DHL track&trace code. Mocht je een introducé invullen dan komt het pakket voor je introducé ook op jouw thuisadres.

Heel veel succes met het maken en deel je foto(s) van het eindresultaat op onze facebook pagina!!

 

Voor meer informatie: