Thuis pakket: DIY vrolijke leren vlaggenlijn maken

Met deze vlaggetjes is het altijd feest in huis! Maak een trendy leren vlaggenlijn met verschillende stukken leer. Je krijgt een duidelijke instructie met patronen en kunt aangeven wat je kleurwensen zijn. Zo is er voor elk interieur of elke kinderkamer een vrolijke vlaggenlijn te maken.

Wat zit er in het pakket?
- 10 stukken leer in gewenste kleur
- 1,5 meter touw
- Het patroon
- Een duidelijke instructie

Het enige dat je zelf in huis hoeft te hebben, is een schaar of stanleymes, lijm en een pen.

Je kunt kiezen uit zwart en grijstinten, of bruin en cognac. Geef je keuze duidelijk door bij inschrijven

Als het pakket binnen is, kun je even lekker creatief aan de slag. Je bent natuurlijk helemaal vrij om van het patroon af te wijken en er je eigen draai aan te geven!

Het pakket is inclusief verzendkosten binnen NL. 

Let goed op! Woon je in België, dan komen er nog 4,50 euro extra verzendkosten bij en moet je de inschrijving van 15,30 kiezen.

Voor deze workshop is het mogelijk om in te schrijven met een introducé. Let op: Zorg dat je adresgegevens juist in je profiel staan, want het pakket wordt rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Mocht je een introducé invullen dan komt het pakket voor je introducé ook op jouw thuisadres.

De bestelling voor deze workshop wordt in meerdere keren gedaan. Hierdoor kan het zijn dat er op volgorde van inschrijving, sommige leden het pakket al eerder zullen ontvangen dan anderen.

 

Voor meer informatie: