Daguitstap naar de struisvogelboerderij en mini golf met lunch pakket

te Sluis en Aardenburg

 

Een gezellig dagje uit voor zowel volwassenen als met kinderen, geheel corona proof, met reservaties vooraf.

*Met deze uitstap breng je een bezoek aan de struisvogelboerderij Monnikenwerve Sluis waar je onder het genot van een drankje en een plakje struisvogelcake alle ins en outs te horen krijgt over deze unieke boerderij met meer dan 150 struisvogels. Daarna kun je zelf de boerderij en de vogels ontdekken.

*Je gaat ook mini golfen op de Adventure minigolfbaan aan het zwembad van Aardenburg. Deze telt 18 holes en is helemaal ingericht in het “kikker-thema”. 

*Je haalt bij restaurant de Kaaipoort in Aardenburg je lunch pakket wat bestaat uit : Stokbroodje met keuze uit gezond met frisse salade en ham/kaas, gerookte zalm of vegetarisch met frisse salade met/zonder kaas. En blikje frisdrank. Voor de kinderen is er een half stokbroodje voorzien, en keuze uit frisdrank of een pakje sap. Je kunt dan een mooi plekje  zoeken in of rond Aardenburg om hiervan te genieten, of je reserveert een tafeltje om te eten van de kaart en dan krijg je de kosten van het lunchpakket als korting op je rekening.

Je kunt de dag inplannen zoals je zelf wilt maar moet wel reservaties maken bij de bedrijven zelf. Je krijgt hiervoor de benodigde info in een email die je ook uitprint en meeneemt als betalingsbewijs. Iedere vrijdag zal er gekeken worden naar de inschrijvingen en zal de bevestigings email verzonden worden. Je inschrijvingsbewijs is geldig tm eind Juli.

Let op: dit evenement kun je met het gehele gezin doen, of met 1 introducee. Kinderen tot 3 jaar gratis entree op zowel de struisvogelboerderij als bij de mini golf. (geen consumptie en geen lunch pakket inbegrepen)

Openingstijden: *mini golf: dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 20.00 uur *struisvogelboerderij: ieder weekend geopend en in Juli iedere dag *restaurant de Kaaipoort: op Woensdag gesloten

TIP: er liggen mooie fietsroutes rond Aardenburg, dus als je wil kun je dit mooi combineren met deze uitstap. Ook is het mooie openlucht zwembad in Aardenburg weer geopend. Op de website https://zwembad-aardenburg.nl vind je alle informatie over openingsuren en reservatie. 

 

 

 

Voor meer informatie: