Start Nieuwvliet hele dag cruisen met E-golfkar

Start Nieuwvliet hele dag cruisen met e-Golfkar, bereik 30-35 km  (de inschrijfprijs is voor 1 golfkar geschikt voor 4 personen, er zijn ook maar voor 4 personen gordels aanwezig). 

Ga er samen op uit en geniet van een toffe belevenis in de buitenlucht! Dit evenement kun je met het hele gezin doen, of met 1 introducee. Cruise langs de Zeeuws-Vlaamse kust, ontdek kronkelige polderweggetjes en pittoreske dorpjes op een duurzaam en eigentijds vervoermiddel. Met de elektrische golfkar kun je met maximaal 4 personen genieten van het mooie landschap! Voor een onvergetelijk dagje uit. De onontdekte paden van Zeeuws-Vlaanderen verkennen met de wind door je haren!

 

Indien gewenst kun je ook een heerlijke picknick meenemen voor onderweg, deze zijn los bij te bestellen in de webshop, er is een "grote mensen" en "kids" uitvoering. 

 

De inschrijvingsvoorwaarden:

Huren is mogelijk vanaf 18 jaar met een autorijbewijs. Het rijbewijs moet getoond worden bij de start met de e-Golfkar, dus neem dat mee als je gaat cruisen. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening en niet voor de PV!

Na je inschrijving mag je, na de bevestiging van de PV Eventcoördinator (binnen 24 uur), contact opnemen met de verhuurder om de gewenste tijd en dag af te spreken. Alles is uiteraard op basis van beschikbaarheid. Je kan tot eind 2021 je inschrijving verzilveren.

 

Voor meer informatie: