Vestrock Downtown 5 en 6 november combiticket voor beide dagen

LET OP! Je mag dus OF je gezinsleden OF 1 (één) introducé inschrijven voor dit evenement.

Onder voorbehoud van toestemming van de overheid, houdt Vestock op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021, in het hart van het historische centrum van Hulst, het nieuwe kleinschalige najaarsfestival VESTROCK DOWNTOWN.

De voorlopige line up is: Chef'Special, De Staat, DIRK, Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Joe Buck, Hang Youth, Maan, Mental Theo, Ramkot en Tessa Dixson.

Chef'Special een absolute must-see DOWNTOWN
Deze energieke liveband uit Haarlem is inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands grootste acts. Chef'Special vulde eerder de AFAS Live en Ziggo Dome én staan ze nu klaar om Ahoy vol te laten lopen. Voordat ze dat doen, kun je ze nog gewoon bij ons #DOWNTOWN zien! Mis deze kans niet! Met onder andere In Your Arms, Birds, Amigo, Trouble en meest recentelijk Afraid of the Dark als hits is dit een absolute must om te gaan zien tijdens VESTROCK DOWNTOWN!

De Staat speelt vrijdag 5 november DOWN TOWN
Natuurlijk moet De Staat erbij zijn! Deze mannen uit Nijmegen hebben een vooruitziende blik gehad. Al in 2013 brachten ze het onofficiële anthem uit voor deze speciale editie van VESTROCK met het nummer: Down Town! De Staat schudt steeds opnieuw atypische rocknummers uit de mouw die ontzettend lekker dansen. Al twee keer eerder mochten ze aantreden op VESTROCK. In 2014 voor het eerst en ook in 2016 zorgden ze met monsterhit Witch Doctor voor een gigantisch feest op onze festivalweide. Dat komen ze in november zachtjes overdoen!

 

Voor meer info verwijzen we je door naar de webpagina van vestrock: https://www.vestrock.nl/info

hier vind je alle info o.a. minium leeftijd deelnemers enz. 

 

Voor meer informatie: