Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

KreaDoe beurs 2021

in Jaarbeurs Utrecht

Ook dit jaar gaan we weer met de PV naar de KreaDoe beurs in Utrecht, namelijk op zaterdag 30 Oktober 2021!

KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

We vertrekken zaterdag ochtend om 07:45 vanaf de parking Zwembad/Bodyline in Terneuzen en rijden dan door naar de Carpoolplaats in Kapelle voor de 2e opstapplaats waar we rond 08:25 zullen zijn. Rond 10:30 verwachten we bij de Jaarbeurs aan te komen. We zullen rond 17:00 weer huiswaarts keren. Neem voldoende eten mee want dit is niet inbegrepen. We zullen rond 19:15 ongeveer terug zijn in Terneuzen dus houd hier rekening mee.

Voor dit evenement mag je een introducé mee nemen ipv een gezinslid. 

LET OP: Voor dit evenement geldt dat bij het instappen van de bus al om de QR code gevraagd zal worden om eventuele problemen bij de ingang van de jaarbeurs te voorkomen. Een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs is verplicht voor toegang tot de jaarbeurs.

 

Voor meer informatie: www.kreadoe.nl