Zomeropera 2022

Villa Lehar

Ook dit jaar staat er weer een voorstelling op het programma.

De groep die zich heeft ingeschreven in 2020 en aangegeven heeft graag in 2022 weer mee te willen gaan, hoeft zich niet opnieuw in te schrijven.

Programma:

16.00u Vertrek vanaf Vliegende vaart, tussenstop in Hulst.
18.30u aanvang buffet
20.30u Aanvang van de voorstelling (zonder pauze)
22.30u Einde voorstelling
24.00u Terug in Terneuzen

VILLA LEHAR

Tijdens dit Zomeropera seizoen wordt de Landcommanderij Alden Biesen omgedoopt tot Villa Lehár. Je hoeft niet tot Bad Ischl te reizen om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van operettecomponist en dirigent Franz Lehár.
Successen als ‘Die Lustige Witwe’ en het ‘Land van de glimlach’ maakten van hem een rijk man. Hij hield van schoonheid en begon de meest exclusieve kunstobjecten te verzamelen in zijn zomerhuis, dat na zijn dood een museum werd. In dat museum wordt u één van de gasten, samen met een groepje interessante toeristen, onder de leiding van een ervaren gids. Hij neemt u mee naar de boeiende periode uit de eerste helft van de twintigste eeuw met de muziek van Franz en zijn vrienden Puccini, Dvo?ák, Stolz en vele anderen. Verwacht u aan een boeiende muzikale rondleiding met herkenbare melodieën en verborgen pareltjes uit het opera en operette oeuvre, gebracht door topsolisten en het Zomeropera orkest. Een tipje van de sluier: de museumgids is Koen Crucke.
Villa Lehár is een nieuwe Zomeropera productie in een regie van Bruno Van Heystraeten en onder de muzikale leiding van Enrico Delamboye en Federico Santi.

 

Voor meer informatie: