Ticket hele dag cruisen e-Scooter verhuurpunt Breskens

vertrek vanaf verhuurpunt Breskens

Ga er samen op uit en geniet van een toffe belevenis in de buitenlucht! Cruise langs de Zeeuws-Vlaamse kust, ontdek kronkelige polderweggetjes en pittoreske dorpjes op een duurzaam en eigentijds vervoermiddel. Op een elektrische Scooter voel je je vogelvrij! Voor een onvergetelijk dagje uit met familie of 1 introducé. De onontdekte paden van Zeeuws-Vlaanderen verkennen met de wind door je haren.

Let goed op!! Ticket inwisselen voor 1 juli 2022

De inschrijvings voorwaarden:

Huren is mogelijk vanaf 16 jaar met geldig brommer rijbewijs // Huren is mogelijk vanaf 18 jaar met een auto- of motorrijbewijs. Het rijbewijs moet getoond worden bij de start met de E-Scooter dus neem dat mee als je gaat cruisen. In Nederland is geen helm verplicht, als je de grens overgaat naar België dan is officieel een helm wel verplicht, deze zijn dan ter plaatse te huur tegen extra kosten, houdt hier rekening mee!! Ten overvloede, eventuele boetes zijn voor eigen rekening en niet voor de PV!!

Na je inschrijving mag je, na de bevestiging van de PV Eventcoordinator (binnen 96 uur), kontakt opnemen met de verhuurder en de gewenste tijd en dag afspreken. Alles is uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

 

Voor meer informatie: