Ticket 4 uur huur e-scooter zonder arrangement

vertrek CB E-fatbike, Perkpolderhaven 4a, 4588 RB Walsoorden

Ga er samen op uit en geniet van een toffe belevenis in de buitenlucht! Cruise langs de Zeeuws-Vlaamse kust, ontdek kronkelige polderweggetjes en pittoreske dorpjes op een duurzaam en eigentijds vervoermiddel. Op een elektrische scooter voel je je vogelvrij! Voor een onvergetelijk dagje uit met familie of 1 introducé. De onontdekte paden van Zeeuws-Vlaanderen verkennen met de wind door je haren!! Er is een uitgestippelde route beschikbaar, Perkpolder, Paal, Emmadorp, Graauw, Lamswaarde, Perkpolder, maar je kan ook zelf op pad! 

De inschrijvings voorwaarden:

Huren is mogelijk vanaf 16 jaar met geldig brommer rijbewijs//Huren is mogelijk vanaf 18 jaar met een auto- of motorrijbewijs. Het rijbewijs moet getoond worden bij de start. 

In Nederland is geen helm verplicht, als je de grens overgaat naar België dan is officieel een helm wel verplicht, deze zijn dan ter plaatse te huur tegen extra kosten, houdt hier rekening mee!! Ten overvloede, eventuele boetes zijn voor eigen rekening en niet voor de PV!! 

Na je inschrijving mag je, na de bevestiging van de PV Eventcoordinator (binnen 48 uur), kontakt opnemen met de verhuurder, de gewenste tijd en dag afspreken. Alles is uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

Ter plekke zal gevraagd worden om een borg van € 50,- / per vervoersmiddel met een max van € 250,-

 

Voor meer informatie: