Ticket 4 uur huur beach Cruiser (14+) zonder arrangement

vertrek CB E-fatbike, Perkpolderhaven 4a, 4588 RB Walsoorden

Dit is een aanvullende mogelijkheid voor 14+ zonder rijbewijs of brommercertificaat om mee te kunnen met de rest van de familie of de groep die met een autorijbewijs of brommercertificaat op pad gaan met een ander vervoersmiddel!!!

Ga er samen op uit en geniet van een toffe belevenis in de buitenlucht! Cruise langs de Zeeuws-Vlaamse kust, ontdek kronkelige polderweggetjes en pittoreske dorpjes op een duurzaam en eigentijds vervoermiddel. Voor een onvergetelijk dagje uit met familie of 1 introducé. De onontdekte paden van Zeeuws-Vlaanderen verkennen met de wind door je haren!! 

Er is een uitgestippelde route beschikbaar, Perkpolder, Paal, Emmadorp, Graauw, Lamswaarde, Perkpolder, maar je kan ook zelf op pad!

De inschrijvings voorwaarden:

Huren is mogelijk vanaf 14 jaar ZONDER RIJBEWIJS OF BROMMERCERTIFICAAT

In Nederland is geen helm verplicht, als je de grens overgaat naar België dan is officieel een helm wel verplicht, deze zijn dan ter plaatse te huur tegen extra kosten, houdt hier rekening mee!! Ten overvloede, eventuele boetes zijn voor eigen rekening en niet voor de PV!! 

Na je inschrijving mag je, na de bevestiging van de PV Eventcoordinator (binnen 48 uur), kontakt opnemen met de verhuurder, de gewenste tijd en dag afspreken. Alles is uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

Ter plekke zal gevraagd worden om een borg van € 50,- / per vervoersmiddel met een max van € 250,-

 

Voor meer informatie: