Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party

De gloednieuwe tournee “Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party” verlicht Antwerpen op 4 februari 2023!

De Hot Wheels Monster Trucks wereldtournee komt naar het Sportpaleis met de ongelooflijke "Hot Wheels® Monster Trucks Glow Party"! Een belevenis voor het hele gezin!

De Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party komt voor de allereerste keer naar Antwerpen! Fans van alle leeftijden zullen hun favoriete Hot Wheels Monstertrucks kunnen zien in het donker. Dit unieke spektakel zal te beleven zijn in Antwerpen op 4 februari 2023.

Deze nieuwe show van het bekende Hot Wheels Monster Trucks spektakel biedt de toeschouwers de kans om hun favoriete monstrucks Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® en meer te zien oplichten in de arena tijdens spannende competities en battles. De volledig nieuwe Gunkster™ treedt bovendien voor het eerst in het voetlicht!

Het evenement omvat eveneens een duizelingwekkende danceparty, spectaculaire lasershows en Hot Wheels weggeefacties. En… er is een speciale act van de auto-etende, vuurspuwende transformerende robot MEGASAURUS en de superstunters van de Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross maken het plaatje compleet!

Inschrijven met gezinsleden of 1 introducé

Tijdschema:

Bus vertrek vanaf Tolplein Borsele Westerscheldetunnel (richting Terneuzen) 15.45 uur

Terneuzen vliegende vaart 16.15 uur

Hulst stationplein 16.45 uur

Deuren open 17.30 uur

 

Voor meer informatie: https://www.sportpaleis.be/nl/event/hot-wheels-monster-trucks-live-glow-party-5b728bc2