Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Voorjaarsmenu koken met de Culinair Genootschap Dow

Het Culinair Genootschap Dow (CGD) wil PV-leden graag uitnodigen om eens deel te nemen aan één van hun activiteiten. Anders dan onze naam doet vermoeden zijn we een laagdrempelige onderafdeling waarvoor je niet persé een culinair Chef hoeft te zijn om mee te kunnen doen (al mag dat natuurlijk wel).

We hebben als doel kookvaardigheden te verbeteren, met zijn allen een restaurantwaardig menu te kunnen serveren, en natuurlijk ook te genieten van het gezellig samen tafelen. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten om kennis op te doen van wijn/spijs combinaties, grondstoffen, kooktechnieken, enz.

 

Zondag 28 april gaan we een Voorjaarsmenu koken met de toepasselijke ingrediënten van dat seizoen.

 

Beide dagen beginnen we om 14.00 uur met koken in de vernieuwde keuken van het PVO, om 17.00 uur gevolgd door een aperitief in de Bremer waarna we daar aan tafel gaan. Einde om circa 22.00 uur.

 

Voor meer informatie: