Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

Start to Run programma

aangeboden door de Joggingclub Dow

Op woensdag 24 april 2024 gaat Jogging Club Dow van start met een Start-to-Run programma. Gedurende dit programma, geleid door een gecertificeerde looptrainer, werk je in 10 weken toe naar het kunnen hardlopen van 5 kilometer achter elkaar. 

 

De trainingen beginnen vanaf de parkeerplaats bij poort 1 en zullen plaatsvinden in de omgeving van het Dow terrein. De trainingssessies zijn gepland op woensdagavonden (18:30-19:30) en zaterdagochtenden (9:30-10:30). Deelnemers ontvangen niet alleen begeleiding tijdens de looptraining, maar ook een op maat gemaakt trainingsprogramma. Op woensdag zal er bovendien core-stability training worden geïntegreerd in het programma. 

 

Heb je interesse om (weer) te beginnen met hardlopen onder professionele begeleiding? Meld je dan hier aan! Voor vragen en informatie kun je contact opnemen via e-mail: oa-jcd@dowpv.nl. 

 

Dit programma is gericht op leden van Jogging Club Dow. De inschrijvingskosten voor het Start-to-Run programma zijn inclusief een jaar lidmaatschap voor Jogging Club Dow. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een functioneel loopshirt. 

 

Voor aanvang van het programma organiseren we een informatieavond op 17 april (19:30-21:00) in het PV-gebouw, waar het programma nader zal worden toegelicht. 

 

Vul bij de opmerkingen in welke maat t-shirt je wilt!

 

Voor meer informatie: