Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen

KreaDoe Najaar 2024

Jaarbeurs Utrecht

Met de PV naar de KreaDoe beurs in Utrecht!

KreaDoe is hét dagje uit voor hobbyisten en liefhebbers van DIY en bestaan al sinds 1989! Ontdek de nieuwste trends in haken, breien, plotteren, scrapbooking & journaling sieraden maken en meer. KreaDoe biedt een dag vol vermaak, ontspanning en inspiratie die al je verwachtingen overtreft. Doe mee aan workshops, leer nieuwe technieken, laat je inspireren en scoor de nieuwste hobbymaterialen. Bij KreaDoe vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je favoriete hobby.

We vertrekken vrijdagochtend om 07:45 vanaf de parking Zwembad/Bodyline in Terneuzen en rijden dan door naar de Carpoolplaats in Kapelle voor de 2e opstapplaats waar we rond 08:25 zullen zijn. Rond 10:30 verwachten we bij de Jaarbeurs aan te komen. We zullen rond 17:00 weer huiswaarts keren. Neem voldoende eten mee want dit is niet inbegrepen. We zullen rond 19:15 ongeveer terug zijn in Terneuzen dus houd hier rekening mee.

Voor dit evenement mag je een introducé mee nemen ipv een gezinslid. 

Let op: er zit geen shopper inbegrepen in het 'standaard tarief' - mocht je toch een shopper wensen is hiervoor een extra prijsklasse toegevoegd. Vorig jaar ging dat niet helemaal goed omdat de shoppers uitverkocht bleken te zijn, dit jaar hebben we de shoppers in optie laten zetten om dit hopelijk te voorkomen.

 

Voor meer informatie: www.kreadoe.nl