Daguitstap Den Haag & Scheveningen - OPTIE 4 SEALIFE + LEGOLAND

Combiticket SEA LIFE + Legoland

SEA LIFE Scheveningen geeft je een bijzonder kijkje in het wonderbaarlijke onderwaterleven van onze oceanen. Kom oog in oog te staan met haaien en roggen. Leer meer over zeeschildpadden en gevaarlijke piranha's. En ontmoet de vriendelijke otters en pinguïns in hun mooie verblijf. SEA LIFE beschikt over maar liefst 45 aquaria met zeedieren. De overdekte attractie biedt daarmee altijd een afwisselend uitje voor families met kinderen van ongeveer 3 tot en met 11 jaar, ook als het regent of slecht weer is in Den Haag. Kids kunnen dagelijks het voeren van de dieren bijwonen of een speurtocht doen. Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, is SEA LIFE perfect te combineren met een bezoek aan het strand. Zo maak je van je dagje weg een heuse zeedag!


LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is gelegen aan de Boulevard van Scheveningen naast SEA LIFE Scheveningen. Er is van alles te beleven voor kinderen van 2 t/m 10 jaar. Kom jij ook lekker met lego spelen? 

Inschrijf instructies

  • Dit evenement is alléén voor SEA LIFE & Legoland;
  • Zorg dat je ook ingeschreven bent voor het hoofdevenement. Indien dit niet het geval is halen we je inschrijving eruit.

 

Voor meer informatie: