Het evenement gaat door bij voldoende aanmeldingen
Seafood BBQ workshop
Naast vlees kan je natuurlijk ook perfect vis en schaaldieren op de BBQ bereiden. Grillen, roken, op de plancha, er zijn legio mogelijkheden om deze lekkernijen van de grill op je bord te toveren.
We bereiden tijdens de workshop onder andere: coquilles, garnalen. platvis , zalm en mosselen.
We maken gebruik van:
Keramische barbecue
PelletBBQ
Vuurschaal/plancha
Kogel barbecue
Je leert:
direct en indirect barbecueën
toevoegen van rook in de barbecue
temperaturen en gaarheid
marineren/pekelen, glacen en aflakken
en nog veel meer...
Dranken zijn inclusief (we vertrouwen er op dat iedereen, die deelneemt aan de workshop, oud en wijs genoeg is om verstandig om te gaan met bier en wijn) en we gaan vanalles proeven, dus je buik zit vol aan het einde van de avond.
Inloop 17 uur, starten om 17.30 uur.
Neem eventueel een schort mee, want je wordt ook ingezet om te helpen.