Tickets af te halen bij kassa theater met email PV

Theater Schouwburg Middelburg Yentl en de Boer

Lacrimosa

Yentl & de Boer
Lacrimosa

Op verzoek van theater eerder in te schrijven!


UPDATE 22/08/19: VERPLAATST NAAR SEIZOEN 2020-2021

UPDATE 24/08/19: VOORSTELLING IS VERPLAATST NAAR 27 FEBRUARI 2021!


Cabaretduo YENTL EN DE BOER tegelijkertijd in verwachting
Het toeval wil dat de cabaretières slechts een paar dagen na elkaar zijn uitgerekend. Hun nieuwe voorstelling 'Lacrimosa' wordt om die reden verplaatst naar het theaterseizoen 2020-2021. 

Lieve theatervriend,

We kunnen het zelf nog amper geloven maar... we zijn een nieuw duo aan het maken!! 
Super krankzinnig Morph-gebeuren dat we, zonder iets af te spreken, DRIE DAGEN na elkaar uitgerekend zijn.  We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd. De geplande tournee van Lacrimosa wordt een jaar opgeschoven. We zien jullie heel graag volgend seizoen! Met een nieuwe voorstelling... en op de achtergrond huilende babygeluiden vanuit de kleedkamer.
Heeeel veel dank voor jullie begrip!

Liefs, Yentl en Christine

 

Spatzuiver, geestig en lekker vilein

Lacrimosa. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. Lacrimosa is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. De teksten zijn nog raker en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders. www.yentlendeboer.nl


Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/yentl-de-boer-lacrimosa/27-02-2021-20-00