Tickets af te halen bij kassa theater met email PV

Theater Scheldetheater Dolly Dots

Sisters on Tour

Dolly Dots
Sisters on Tour

Uitgestelde voorstelling van 9 oktober 2020


Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’ 

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk. 
De Dolly Dots komen in seizoen 2020/2021 naar de Nederlandse theaters. Ze worden begeleid door de opwindende band Sven Hammond o.l.v. Sven Figee.

Vele hits zullen voorbij komen, maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen.
Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden, ze kwamen hoe dan ook terecht in een krankzinnig circus. 
De meiden vormden een bezienswaardige groep en groeiden samen op in een glazen kooi. Ze waren op zichzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en maakten ze er altijd wat van. 
Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar: De Dolly Dots ‘Het verhaal’. 

Met Dolly Dots: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers 

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/dolly-dots-sisters-on-tour/09-10-2021-20-00