Tickets af te halen bij kassa theater met email PV

Theater Scheldetheater Guido Weijers HUMOR te over

Guido Weijers
Oudejaarsconference 2020 (try-out) 

Op verzoek van het theater 1 maand open voor inschrijven!

Update 07/12/2020: nieuwe datum 7 mei 2021 voorstelling Humor te over

 

Op 6 november zou Guido Weijers een try-out van de Oudejaarsconference 2020 brengen. Deze voorstelling kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De inschrijving voor de Oudejaarsconference blijft geldig voor deze nieuwe voorstelling op 7 mei 2021. 

We mogen weer lachen! Heb jij het ook zo gemist? Een avond vol humor in het theater? Maar wat is humor eigenlijk? Waarom is iets grappig en wanneer moeten we om iets lachen? Guido geeft een inkijkje in zijn wereld. Een afwisselende avond waarin Guido aan de hand van leuke, grappige en ontroerende voorbeelden laat zien wat hem inspireert en drijft. Kortom: Inspiratie, lol, leedvermaak en hilariteit in de vorm van zomergasten, maar dan al dit voorjaar.

 

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om je een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

www.guidoweijers.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Voor meer informatie: https://www.zeelandtheaters.nl/programma/guido-weijers-oudejaarsconference-2020-try-out/07-05-2021-20-00